BODY SDS

Body Self Development System.

Alle livets indtryk og udtryk er forankret i kroppen.Din krop skildrer dit velvære – og fysikken og psyken er ikke to adskilte elementer, men en helhed.

Som uddannet Body SDS kropsterapeut har jeg kroppen som udgangspunkt i mine behandlinger. Krop og psyke hænger heldigvis sammen. Af egen erfaring ved jeg at det kan være godt at få hjælp til at mærke sammenhænge, der ikke er tydelige for os selv og hjælp til ændre på det der driller.

Behandlingen tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, og hvad jeg som terapeut kan mærke i din krop. Kroppen indeholder blokeringer, spændinger og belastninger som ofte hænger sammen med bevidste eller ubevidste bekymringer. Body SDS fokuserer derfor på det hele menneske med fokus på kropsterapi, selvudvikling, sundhed og velvære.

Behandlingen adskiller sig meget fra almindelig massage, hvor der ofte er fokus på det område i kroppen der opleves som skadet – uden at se på større sammenhænge. Det er en behandlingsform, der ud over massage af muskler, gør brug af åndedrætsteknikker, aku- og zonetryk, frigørelse af led og grundig viden om sammenhængen mellem krop, psyke og kost.

Den unikke kombination sætter først og fremmest gang i kredsløbet og aktiverer en gennemstrømning i kroppen. Hertil bliver det lettere at løsne dine spændinger i muskulaturen, inflammationer i sener og hævelser omkring leddene. Ved løsning af spændinger, skabes bedre blod- og lymfecirkulation, hvormed der opnås en udrensende effekt både fysisk og psykisk.

Målet er at skabe en udvikling i det enkelte menneske, hvor du bliver bevidst om din egen indflydelse på krop og sind.

Jeg har rigtig gode erfaringer med at behandle:

Mennesker i alle aldre, med alle former for arbejds- og fritidsliv. Mange af mine klienter bruger behandlingerne både til at få afhjulpet konkrete problemstillinger, men også til at vedligeholde kroppen.

Håndværkere, der oplever at de regelmæssige behandlinger er nødvendige for at deres krop kan holde til den daglige belastning.

Pensionister, der oplever at behandlingerne hjælper til at kunne have et aktivt liv.

Børn og unge med forskellige psykiske og fysiske problemstillinger, der ved hjælp af behandlingerne får mere ro og kontakt til kroppen

Er Body SDS noget for mig?

Body SDS-behandling kan hjælpe dig med:

  • At afvikle spændinger og smerter i kroppen
  • At øge den kropslig opmærksomhed og afspænding
  • At opnå ro, fokus og fornyet energi
  • At udvise tillid til og respekt for dine egen signaler
  • At støtte din personlige udvikling
  • At vedligeholde kroppens evne til belastning, fx håndværk og idræt