BEHANDLER

MICHAEL IVEN

Mit navn er Michael Iven, jeg er autoriseret Body SDS behandler og RAB-godkendt. Det vil sige at jeg er Registreret Alternativ Behandler som betyder at jeg lever op til lovgivningens krav om blandt andet uddannelse og god klinisk praksis og som også er et krav for nogle forsikringsselskaber mv.

Jeg har i mere end 10 år været ansat i Body-SDS’ hovedsæde i København som kropsterapeut, de seneste år som supervisor. Sideløbende har jeg etableret min egen klinik, hvor jeg nu tilbyder behandlinger alle ugens dage.

Jeg er født i 1962 og har gjort mig mange personlige erfaringer, både privat og arbejdsmæssigt.

I 1994 afsluttede jeg en kandidatgrad i miljøplanlægning på RUC og har igennem 16 år i forskellige ministerier, styrelser og organisationer arbejdet med energibesparelses projekter.

I 2006 besluttede jeg mig for at skifte retning og begyndte på uddannelsen som Body-sds kropsterapeut, som jeg afsluttede i 2009.

Uddannelsen blev for mig begyndelsen på en ny bevidsthed om skader, blokeringer og ubalancer, som jeg ikke var opmærksom på. Jeg troede, at jeg havde en god fornemmelse af min krop, men det var kun en halv sandhed. Jeg var ikke så åben for betydningen af den følelsesmæssige side. Krop og psyke hænger jo sammen. Så uddannelsen, behandlingerne og ikke mindst træningen har givet mig en personlig udvikling, som jeg ikke på forhånd havde forestillet mig var muligt. Jeg er i dag i bedre kontakt med mit egentlige ´jeg´ og er en mere åben og tilfreds person. Samtidig kom jeg over mine evindelige rygsmerter. Så alt i alt oplever jeg en større livskvalitet.

Jeg har en stor begejstring for at bruge kroppen, og jeg har altid været fysisk aktiv og elsker at bevæge mig, specielt i naturen. Jeg oplever at kontakten med naturen og den friske luft, giver mig ro og perspektiv på de ting jeg tumler med. For mig, er vi mennesker uløseligt forbundet med naturen – vi er en del naturen.

Privat har jeg siden 1989 dannet par med Lone og sammen har vi to voksne børn, Anna og Carl.